PLAIDS EN SJAALS

KANDELAARS EN FAKKELS

DUURZAAM ONDERHOUD VAN HOUT

KAARSEN VAN NATUURLIJKE WAS

DUURZAME WOONACCESSOIRES

WAT IS LOOT ®?

LOOT-RVS-draaiLOOT ® staat voor luxe lifestyle producten met een sterke verwevenheid met de natuur en het buitenleven.

LOOT betekent in het Engels ‘buit’ of ‘vangst’. Zo zien wij onze producten ook; als een waardevolle en gezonde aanwinst.

Maar LOOT betekent ook ‘nieuwe scheut’ of ‘telg’. Wij zien het gebruik van pure producten, die met zorg en met een minimale belasting voor het milieu zijn gemaakt, als de nieuwe manier van consumeren.
Naar de winkel >>>

LOOT ® EN DUURZAAMHEID

Voor LOOT ® is buiten zijn je een onderdeel voelen van een groter geheel. Met onze luxe lifestyle producten zorgen we voor een beleving die uw instincten aanspreekt, die eerlijk en puur is en u laat genieten van wat de natuur te bieden heeft.

Het leveren van duurzame producten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Duurzaamheid is voor ons geen commerciële term, het zijn onze wortels. Onze producten staan zijn met liefde en op eerlijke wijze vervaardigd met mooie materialen. Onze collectie hebben wij persoonlijk samengesteld in een zoektocht om ‘the best of both worlds’ te kunnen aanbieden als het gaat om sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

Lees verder >>>

DOOR WIE?

LOOT - door wie LOOT ® is een initiatief van tuin- en landschapsarchitect Marchel-Wim van Dongen. “Bij het ontwerpen van een buitenruimte kijk je naar het karakter van een plek; wat voor locatie is het, wie maken er gebruik van, wat is de historie? Je probeert met bestaande karakter ook een nieuw karakter te maken, dat aansluit bij je klanten, gebruik makend van reeds bestaande kwaliteiten. Deze filosofie hanteer ik ook bij de selectie en het ontwerp van de producten voor LOOT. Ik geloof heilig in lokale rijkdom en de mogelijkheden die onze directe leefomgeving ons biedt.
Alle luxe lifestyle producten die wij leveren sluiten perfect aan bij deze visie. Ambachtelijk en lokaal geproduceerd op een duurzame wijze. Of het nu Fair Trade producten zijn uit India of wollen dekens van een biologisch dynamisch bedrijf uit Zweden. Stuk voor stuk duurzaam, puur & stoer.”

Hulp nodg? Chat met ons