A LOOT® of love

waarom we houden van wat we doen

OVER LOOT ®

LOOT ® staat voor luxe lifestyle producten met een sterke verwevenheid met de natuur en het buitenleven.

LOOT staat in het Engels voor ‘buit’ of ‘vangst’. Zo zien wij onze producten ook; als een waardevolle en gezonde aanwinst.

Maar LOOT betekent ook ‘nieuwe scheut’ of ‘telg’. Wij zien het gebruik van pure producten, die met zorg en met een minimale belasting voor het milieu zijn gemaakt, als de nieuwe manier van consumeren.

MISSIE

Voor LOOT ® is buiten zijn je een onderdeel voelen van een groter geheel. Met onze producten willen we meer dan functionele producten aanbieden. We creëren een beleving die uw instincten aanspreekt, die eerlijk en puur is en u laat genieten.

Het leveren van duurzame producten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Duurzaamheid is voor ons geen commerciële term, het zijn onze wortels. Onze producten staan dicht bij de natuur en zijn met liefde en eerlijke wijze vervaardigd. Onze collectie hebben wij persoonlijk samengesteld in een zoektocht om ‘the best of both worlds’ te kunnen aanbieden als het gaat om sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

We maken gebruik van eerlijke en duurzame materialen

DOOR WIE?

LOOT <sup>®</sup> exclusieve tuinmeubels” width=”300″ height=”196″>LOOT <sup>®</sup> is opgericht door tuin- en landschapsarchitect Marchel-Wim van Dongen<em>.</em></p>
<p><em><br />
Het ontwerpen van een buitenruimte gaat over het blootleggen van de ziel van een plek en gebruik maken van de kwaliteiten die lokaal aanwezig zijn. Zo kijk ik ook naar producten die we bij LOOT<sup>®</sup> verkopen. Ik geloof heilig in de rijkdom en mogelijkheden van onze directe leefomgeving. Het geeft me inspiratie, stimuleert lokale kennis en levert grondstoffen van eigen bodem. De producten van LOOT <sup>®</sup> dragen uit waar ik voor sta.”</em></p>
			</div>          
          
			<div id=

Garantie

Garantie

Niet naar wens? Dat kan haast niet : ) Maar stuur uw product gerust retour. Wij storten direct het aankoopbedrag terug. Zie voor meer info onze algemene voorwaarden.

Levertijd

Levertijd

Wij leveren zo snel als we kunnen. Per product staat de verwachte levertijd aangegeven.

Vraagje?

Vraagje?

Daag ons uit! Bel, chat met ons, email of stuur een tweet @lootoriginals

Weetje

Weetje

Bij LOOT® kunt u ook terecht voor maatwerk.